1
2
3
4
5
   

         

Τοποθεσία

Το συγκρότημα «ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ», βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, το οποίο διαθέτει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για έναν επισκέπτη (Super Market, παραδοσιακό φούρνο, πρακτορείο τύπου, καφέ, κλπ) και σε πολύ μικρή απόσταση, μόλις 500 μέτρων από την ειδυλλιακή παραλία των Κάτω Λεχωνίων, όπου όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το καλοκαιρινό τους μπάνιο. Το χωριό διαθέτει ήπιο, ευχάριστο κλίμα όλες τις εποχές του χρόνου, που εξασφαλίζουν ευχάριστες διακοπές .

Το συγκρότημα προσφέρει στους λάτρεις της φύσης, του βουνού και της θάλασσας, μοναδικές στιγμές διαμονής, καθώς το χωρίο απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου και συνδέεται με το Βόλο, μέσω της παραλιακής οδού Βόλου Καλών Νερών. Επίσης απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από την Αγριά με τα παραδοσιακά τσιπουράδικα και τα νυχτερινά παραλιακά bar και μόλις 25 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου, στο οποίο μικροί και μεγάλοι επισκέπτες μπορούν απολαύσουν το σκι.

Είναι το πλέον κατάλληλο χωρίο, για να χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο για εξορμήσεις στα χωριά του Πηλίου αλλά και για καθημερινές επισκέψεις στην πόλη του Βόλου, για φαγητό, shopping ή νυχτερινή διασκέδαση.

Το μήλο της Έριδος προσφέρει απλόχερα ότι χρειάζεται ο σύγχρονος επισκέπτης που θέλει και ξέρει να περνάει καλά στις διακοπές του.  Σας περιμένουμε ….